Webinar amb Google For Education

El dimarts 7 d’abril a les 12 h va tenir lloc un interessantíssim webinar sobre com les eines que ens ofereix Google For Education ens poden ajudar a seguir desenvolupant la nostra tasca docent en aquests dies mentre duri l’estat d’alarma. Des de l’Equip d’Impuls a l’Aprenentatge Digital de la Conselleria d’Educacio, Universitat i Recerca hem considerat oportú llençar aquesta iniciativa ja que són molts els centres educatius que empren aquestes eines en la seva tasca educativa. Gonzalo Romero, el responsable de Google For Education Espanya, ha conduït la sessió i paral·lelament al xat els aprop de 500 docents hem pogut anar comentant i ajudant-nos entre nosaltres.

A continuació podeu trobar el vídeo i la documentació. 

Accés als materials del webinar

Si cliques sobre la imatge podràs accedir als materials emprats durant el webinar així com la presentació. Conté enllaços molt interessants perquè puguis aprofundir en l’ús de Classroom, Calendar, Meet, Jamboard i altres eines que han estat comentades.