Tutorial de fabricació de viseres de protecció amb impressora 3D

Davant la situació actual de crisi sanitària i falta de material d’equips de protecció individual (EPI) pel personal sanitari i persones amb contacte directe amb possibles portadors o malalts del COVID-19, hi ha molta gent que està elaborant viseres, com la de la imatge, amb impressores 3D.

Des de la Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa i la Direcció de Formació Professional, en coordinació amb la Conselleria de Salut, demanem als centres que si teniu impressores 3D per poder realitzar aquestes peces per atendre la demanda actual ens ho comuniqueu al mail ibsteam@ibsteam.es

Per poder dur a terme aquesta impressió hem elaborat el següent TUTORIAL i que pugueu sense problemes imprimir les viseres.
Aquesta iniciativa social és necessària i entre tots podem sumar esforços i ajudar a aquest col·lectiu.

Per als centres que ja esteu fent servir les vostres impressores o col·laborant amb material sanitari, com mascaretes o roba de protecció, us volem agrair aquestes iniciatives i si voleu compartir la vostra experiència, també us podeu posar en contacte amb nosaltres i des de la Conselleria farem difusió d’aquestes iniciatives per poder arribar a més gent. Si trobau ens podeu etiquetar a les xarxes @ibsteam_caib @EDUN_IB

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i compromís.