NOOC (Nano Online Open Course) Book Creator

Tenim a punt un altre Curs Online Obert en aquesta web

La finalitat és posar a l’abast dels docents de les Illes Balears eines per fer front a la nova realitat i a incorporar nous recursos als que ja disposa.

Book Creator és una eina senzilla per crear llibres digitals impressionants a qualsevol projecte de treball, taller, assignatura i nivell, des d’educació infantil fins a batxillerat.

Amb una sola aplicació polivalent podràs potenciar la creativitat del teu alumnat i donar pas a metodologies de treball innovadores i competencials. 

Els estudiants seran els protagonistes i,amb aquesta eina podran combinar text, imatges, àudio i vídeo per crear llibres digitals atractius que demostrin el seu aprenentatge i evidenciïn un procés: portafolis digital, històries interactives, revistes d’aprenentatge, còmics, informes d’investigació… la llista no té fi. 

Book Creator és versàtil i es pot adaptar a totes les capacitats i estils d’aprenentatge. 

Els estudiants poden incrustar documents, formularis, mapes i altres continguts interactius que tenen desats al seu Drive directament als seus llibres, permetent-los fer una correcta cura dels continguts i reflexionar sobre tot el seu  procés d’aprenentatge a través de totes les eines digitals que utilitzen. 

Si ho consideres oportú pots crear també el teu propi material didàctic i fer-lo més personalitzat al teu alumnat.