Recursos de l’INTEF per a l’aprenentatge en línia

Donada la situació excepcional que estam vivint aquestes setmanes, tots els equips de feina que treballam pel foment de la competència digital ens esforçam per posar a l’abast múltiples recursos i idees per tal que el professorat pugui fer front a la nova realitat i en la mesura del possible fer que el seu alumnat pugui continuar el seu procés d’aprenentatge. Des de l’INTEF han fet una recopilació d’enllaços i recursos per a tots els nivells, totes les àrees, múltiples tutorials, accesos a museus…

Clica aquí o sobre la imatge per accedir-hi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>