Reculls de recursos per treballar des de casa

Són moltes les iniciatives de recollida de eines i material per facilitar continuar els processos d’ensenyament-aprenentatge des de casa. En aquest article les anirem recollint.

80 Recursos educatius per aprendre des de casa

Per poder aprofitar aquests dies, aprendre des de casa i evitar l’avorriment, Nati Bergadà ha preparat un recull de propostes didàctiques pels infants d’infantil i primària.

Recursos on-line per estudiar a distància

Davant del tancament preventiu de les escoles i instituts, Es racó des PT ha preparat un recull de recursos on-line. Així l'alumnat podrà seguir les classes a distància i el professorat triar els que corresponguin a aquests dies sense classe.

Frena La Curva

Un grup de persones, empreses, institucions, organitzacions socials, emprenedors, laboratoris d'innovació i altres voluntaris han creat aquesta web per visibilitzar, difondre i multiplicar l'impacte de tantes iniciatives que han brotat i que brotaran en els propers dies.
Podeu trobar recursos educatius, d'oci, de teletreball...

Recursos para el aprendizaje en línea

Donada l'excepcional situació en l'àmbit educatiu, des de l'INTEF (unitat del Ministeri d'Educació i Formació Professional), s'ha dissenyat aquest lloc web de recursos per l'aprenentatge en línia, amb l'objectiu d'oferir al professorat, a les famílies i a l'alumnat informació sobre diferent tipus de recursos (materials, cursos de formació, plataformes, eines...) que estan a la seva disposició per ser emprats en línia. La informació s'anirà actualitzant en els propers dies.