Pissarres blanques on line

Durant aquesta nova etapa que avui oficialment comença on l’aprenentatge en línia pren una especial rellevància compartim algunes eines que poden ser d’utilitat al professorat.

Les pissarres han estat són i possiblement seran un suport fonamental pel professorat i volem que també ho sigui per l’alumnat. No només les pissarres serveixen perquè el professorat faci la seva explicació també poden ser emprades per l’alumnat per explicar el seu procès d’aprenentatge i explicar el què ha après (metacognició).

En aquest post volem compartir amb vosaltres eines online que són pissares blanques, la idea ja la teniu, el que aportam és la tecnologia que ens permet escriure a la nostra pantalla i que puguin seguir el que faig des d’un altre pantalla.

Comencem de més senzill a més complex.

Jamboard

Si ja utilitzau les eines GSuite teniu a la vostra disposició l’eina Jamboard. Aquesta eina vos permetrà establir una millor relació amb el vostre alumnat així com organitzar tasques. Vos deixam un videotutorial en format de curs que explica pas per pas com treure-li el màxim profit.

Si el vostre dispositiu és de pantalla tàctil podreu treure el màxim de suc a l’eina ja que vos permetrà anar fent anotacions.

Un altre punt fort d’aquesta eina és que funciona força bé amb dispositius mòbils i amb Android en especial (sistema més emprat pel nostre alumnat)

Miro

Miro és una altra eina que fa la funció de pissarra virtual, abans anomenada RealTimeBoard. És una eina més completa i específica per aquest tipus d’accions, posa al nostre abast plantilles però com a contrapartida ens obliga a donar-nos d’alta.

Altres recursos