Samsung Smart School

El programa Samsung Smart School, amb la col·laboració del Ministeri d’Educació, les comunitats autònomes i l’esforç de més de 700 docents, ha impulsat l’aprenentatge a través de la tecnologia a centres públics d’educació primària, situats en zones rurals, amb alt índex d’abandonament o risc de bretxa digital.

L’objectiu de Samsung Smart School és aprendre a utilitzar la tecnologia a les aules de forma que es produeixi el canvi metodològic necessari en el segle XXI. En aquest canvi metodològic es canvia la forma d’aprendre i la forma d’ensenyar, treballant en projectes col·laboratius, i el resultat ha estat una transformació total tant en el professorat com en les seves metodologies d’ensenyament.

La clau de l’èxit d’aquest projecte ha estat la formació del professorat, introduint la tecnologia de forma transparent a l’aula, com una eina més d’aprenentatge i mai com un fi.

Des dels seus inicis, el programa Samsung Smart School s’ha implementat a 108 aules de 5è i 6è d’educació primària, s’ha format a uns 700 professors i ha impactat a més de 4000 alumnes de 40 centres públics de tota Espanya.

A les Illes Balears els centres participants en aquest programa són:

CEIP Júniper Serra (Petra)

CEIPIESO Son Quint (Palma)