Curs de formació en CrumbleBot

CrumbleBot és un robot programable amb l’entorn per blocs Crumble (similar a Scracht) que et permetrà donar les primeres passes dins els projectes STEAM i la part de programació i robòtica de forma fàcil i ràpida.

La controladora Crumble emmagatzema els programes que controlaran els teus projectes. Podràs connectar sensors i actuadors, introduir el pensament computacional i la programació i resoldre petits reptes amb la utilització de llums, motors, polsadors, ultrasons, etc.

Tot un món de possibilitats per treballar diferents continguts a classe!

Anima’t a fer el curs que et proposam aquí

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>