3 recursos per crear infografies

En aquesta publicació vos proposam algunes eines per fer infografies, presentacions i altres elements multimèdia que potenciïn la vostra creativitat i la del vostre alumnat. Aquestes eines ens poden ajudar a desenvolupar activitats competencials.

Genially

Tal vegada és l’eina més coneguda i la que es troba en constant perfecionament i procés de millora. S’integra perfectament amb Google Classroom i a més a més ara ofereix (fins a final de curs 19-20) condicions especials per a docents.

Destaca la seva aparença molt intuïtiva, la seva simplicitat, la possibilitat de fer tasques col·laboratives i la gran oferta de plantilles editables.

Piktochart

És una altra recurs que teniu a la vostra diposició amb característiques molt semblants amb la possibilitat de crear cartells, fulletons i imatges interactives amb detalls i acabats que semblen fets per professionals.

Canva

Aquesta aplicació va en la mateixa línia que les dues exposades anteriorment. Ofereix múltiples plantilles i múltiples opcions per a enriquir una presentació i desenvolupar la creativitat. Els productes finals estan optimitzats per ser publicats a xarxes com instagram, facebook, twitter…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>